If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Та колата изглежда добре запазен салон и екстериор .. Единственото което ме притеснява е че колата е на 400000 (реални) км внос от Италия.Как мислите има ли живот в двигателя .. ?
Ако е пазена и потдържана тва е печка все пак взимаи я!Погледни си първо компресия налягане на маслото и другите неща по-мотора и я яхваи поне тва е моито мнение!
Да колега, така е най-добре.. проблема е че съм от ВТ а ще идвам до СФ да я взема и незнам там как са сервизите, че като знам в Търново 1-2 сервиза от 50 разбират за кво иде реч при италмобилите
Погледни в Общ технически раздел колега според мене има доста хора там които разбират от италянки и ще ти помогнат като доидеш в София караи я при някои от тях и готово!
Да колега, така е най-добре.. проблема е че съм от ВТ а ще идвам до СФ да я взема и незнам там как са сервизите, че като знам в Търново 1-2 сервиза от 50 разбират за кво иде реч при италмобилите
гледай сега, аз не разбрах дали си я купил или не, но ако не си я купил и не е проблем да я закараш на сервиз във ВЪ, отиди при момчетата над КАТ. след военното веднага в дясно и на 100 метра в ляво ще видиш сервиза. помоли някой от форумните алфисти от ВТ да те заведат, там ги познават и няма да те излъжат.. аз съм с ЖТД и ходя само там.
Поздрави!
гледай сега, аз не разбрах дали си я купил или не, но ако не си я купил и не е проблем да я закараш на сервиз във ВЪ, отиди при момчетата над КАТ. след военното веднага в дясно и на 100 метра в ляво ще видиш сервиза. помоли някой от форумните алфисти от ВТ да те заведат, там ги познават и няма да те излъжат.. аз съм с ЖТД и ходя само там.
Поздрави!
Мисля че за този сервиз става дума Много са точни момчетата и си разбират от работата . Ще го заведа ако не го знае
Attached Files
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Та колата изглежда добре запазен салон и екстериор .. Единственото което ме притеснява е че колата е на 400000 (реални) км внос от Италия.Как мислите има ли живот в двигателя .. ?
Тоз кола не е ли вече много дърто ве?400 000км са си доста не реални за нас.
400 000 са много, даже за дизел. ами ходовата част, съединителя, баси ... аз не бих рискувал, таратайки се намират и на по-малко километри, дизела вече не е евтин... даже никак... сложен въпрос задаваш, но ... решението е твое. (а моето мнение е че алфа дизел е малко ... как да го кажа, популизъм ли, абе нонсенс ...) ама ти си решаваш.
sigpic
Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535
айде да не сравняваме кое ще изкара повече километри....
че май за счупен дизел още не сме чували.......
а за бензинки.... само излез от тази теми и ще видиш сигурно няколко за основен на по "100 000"км .....
Comment